Boken Relationsnycklar

Denna bok visar hur låsta relationer och situationer kan öppnas och förvandlas till något positivt. Med begreppet relationsnycklar vill författaren synliggöra att alla individer, precis som alla nycklar och lås, är unika. Att arbeta med och för andra människor väcker många känslor och kan pendla från att var mycket krävande till ytterst stimulerande och givande.

Det är vi som arbetar med och för människor som har möjlighet att svarva passande relationsnycklar i syfte att skapa en positiv utveckling. ”Det är för mig vad vår yrkesroll handlar om”. Boken är fylld med goda exempel på hur relationer kan förbättras och synsätt förändras.Författaren Johan Appel utbildar, föreläser och handleder på individ, grupp och ledningsnivå utifrån begreppen Samsyn och Samarbete, chefsmodellen CARE samt Socialstyrelsens Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete.

Beställa boken

Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /customers/0/1/3/skapandedialog.se/httpd.www/wp-content/themes/skapandedialog/templates/order-the-book.php on line 33

Dela och berätta om boken för en vän eller kollega